Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Test de stres

Sărbătoarea Paștelui – expoziție de ouă încondeiate

26 aprilie – 12 mai 2013, Sala Foaier, Muzeul Național al Țăranului Român. Muzeul Național al Țăranului Român vă invită la...

Continuare...


Powered by

Test de stres

Sorin Tudorde @
30 April 2012

Un test conceput pentru a afla, în doar câteva secunde, cât de stresat ești.

Profesorul japonez de psihiatrie Akiyoshi Kitaoka, dela Universitatea din Kyoto, a conceput o serie de reprezentări grafice prin intermediul cărora o persoană își poate evalua rapid gradul de stres. Pe scurt: cu cât nivelul de stres este mai ridicat, cu atât puterea de concentrare scade. Iar acest lucru se poate determina rapid, privind imaginile care urmează.

Dacă ai senzația că “imaginile se mişcă încet”, înseamnă că eşti încordat. Dacă imaginile se mişcă rapid, înseamnă că eşti extrem de stresat. Dacă imaginile “nu se mişcă”, înseamnă că nu eşti stresat. Așadar…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. radu

  Imaginile alea sint concepute sa creeze iluzia miscarii dupa unghiul cu care sint privite. Au inceput sa circule pe net de cel putin 10 ani. Daca ne luam dupa ele ar trebui sa fim cu totii stresati.
  Psihologi japonezi? filtrati informatiile, oameni buni.

 2. nicolescu danut

  foarte inteligent...

 3. dumbrava

  Totul depinde de concentrare, daca fixezi un punct-nu se misca, daca misti privirea-exista miscare, in functie de gradul schimbarii unghiului de lovire a desenului.

 4. Mgd

  Nu pot crede... Data trecută fugeau "frunzele" în toate direcțiile. Acum se mișcă încet. Dacă îmi spunea cineva, nu credeam.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.