Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestea tatălui meu

Cinci statistici și cinci superstiții de Constantin și Elena

Cinci statistici… 1. 640.518 bărbați și 1.160.116 femei își aniversează onomastica de Sărbătoarea Sfinților Mari Împărați Constantin și Elena; 2....

Continuare...


Powered by

Povestea tatălui meu

Sorin Tudorde @
9 February 2015

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

O lecție de viață pe care, din păcate, adesea o uităm.

Vă mai aduceți aminte de perioada aceea a copilăriei în care credeați că părinții chiar pot muta munții din loc? Când chiar credeți că tatăl poate ridica soarele pe cer și poate apuca stelele între degete pentru a le aduce să lumineze tocmai sus, pe tavan? Când, cu oricâți eroi de poveste ne-ar fi fost presărată copilăria nici măcar unul nu se putea compara cu “eroul de lângă noi”? Încercați să vă amintiți…

Iar apoi, într-o bună zi, ne dăm seama că toate acestea sunt neadevăruri. Sunt închipuiri, iar unele sunt minciuni. Minciuni spuse pentru ca noi, copiii de atunci, să creștem frumos și neîncruntați. Minciuni spuse din dragoste care, în multe cazuri, ascund greutăți, sacrificii, renunțări. Totul pentru “un zâmbet de copil”.

povestea-tatalui-meu

Chiar așa: vă mai amintiți?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.