Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Oda vietii

Biblioteci stradale

Un excelent proiect urban. Vă amintiți când ați văzut pe cineva intrând într-o cabină telefonică stradală pentru a telefona? Exact,...

Continuare...


Powered by

Oda vietii

Sorin Tudorde @
25 September 2012

Un omagiu al Luminii.

Ceea ce veți vedea în cele două minute care urmează nu include nicio prelucrare computerizată a imaginilor. Este un fragment “live” dintr-o extraordinara proiecție de lumini realizată pe una dintre cele mai cunoscute catedrale europene: Sagrada Familia.

Un spectacol multimedia realizat de compania canadiană Moment Factory pentru a aduce un omagiu unui geniu al arhitecturii: Antoni Gaudi. Spectacolul cu o durata de 15 minute, a fost proiectat pe fațada Nașterii (fațada estică a catedralei) în ziele de 21, 22 și 23 septembrie 2012.

Sagrada Família a început să fie construită în anul 1882 și, în acest moment, se preconizează că va fi terminată în anul 2026. Și, nu în ultimul rând: aceia care sunt curioși să vadă întregul spectacol, pot găsi aici o filmare cu telefonul mobil.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Alexandra

    cat de mult ma bucur ca ati postat asta! Am fost de fata si mi s-a parut unul dintre cele mai minunate spectacole vazute vreodata!

    A mai fost unul incantator la casa Batlo:

Comentează

Parteneri