Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Oda vietii

Într-o zi se va inventa, probabil, căsnicia de unică folosință

Iubirile nu mai sunt ce erau… Asta am aflat într-un fel sau altul pe propria piele sau pe pielea celor...

Continuare...


Powered by

Oda vietii

Sorin Tudorde @
25 September 2012

Un omagiu al Luminii.

Ceea ce veți vedea în cele două minute care urmează nu include nicio prelucrare computerizată a imaginilor. Este un fragment “live” dintr-o extraordinara proiecție de lumini realizată pe una dintre cele mai cunoscute catedrale europene: Sagrada Familia.

Un spectacol multimedia realizat de compania canadiană Moment Factory pentru a aduce un omagiu unui geniu al arhitecturii: Antoni Gaudi. Spectacolul cu o durata de 15 minute, a fost proiectat pe fațada Nașterii (fațada estică a catedralei) în ziele de 21, 22 și 23 septembrie 2012.

Sagrada Família a început să fie construită în anul 1882 și, în acest moment, se preconizează că va fi terminată în anul 2026. Și, nu în ultimul rând: aceia care sunt curioși să vadă întregul spectacol, pot găsi aici o filmare cu telefonul mobil.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Alexandra

    cat de mult ma bucur ca ati postat asta! Am fost de fata si mi s-a parut unul dintre cele mai minunate spectacole vazute vreodata!

    A mai fost unul incantator la casa Batlo:

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.