Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum poate contribui arta la cresterea economica

Cu sarcasm, despre arta urbana

Ironiile unui graffer englez. Se numește Mobstr și este cunoscut pentru ironiile sale. Ironii pe care, cum altfel, le așterne...

Continuare...


Powered by

Cum poate contribui arta la cresterea economica

Sorin Tudorde @
1 May 2012

Un exemplu “bun de pus în manuale” oferit de o companie de teatru stradal.

E adevărat, nu orice companie de teatru stradal, ci Royal de Luxe, o companie franceză specializată în spectacole cu marionete de dimensiuni uriașe ale cărei reprezentanții uimesc de fiecare dată. Pe scurt: între 20 și 22 aprilie 2012, Royal de Luxe a montat în Liverpool spectacolul Sea Odyssey: Giants Spectacular – o poveste simplă și înduioșătoare care a uimit publicul prin dimensiunile spectacolului. Rezultatul? Peste 600.000 de turiști veniți în Liverpool, peste 1 milion de oameni veniți în centrul orașului în weekendul reprezentației și peste 12 milioane de lire sterline (aproximativ 15 milioane de euro) aduși economiei locale. Dar mai bine, priviți.

Și, dacă doriți, iată și spotul de promovare ale evenimentului.

Mai multe detalii pe Giants Spectacular.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri