Visul de sub aripi

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Despre poezia zborului. Altfel.

“Oricât de devreme este pentru tine, pentru mine este prea târziu. Este prea târziu pentru că nu m-a interesat niciodată timpul, acest timp în care tu te-ai mutat. Obișnuiam să-mi doresc multe lucruri, acum nu vreau nimic din ceea ce trăiește într-un loc în care eu nu sunt. Nu sunt interesată de partea întunecată a lucrurilor. Dar trebuie să recunosc că îmi place misterul care se ascunde în întuneric. Îmi plac zânele care își au sălăș în viața reală; eu sunt una dintre ele. Zânele care amestecă visul cu banalitatea, cu probabilitatea, cu posibilitatea. Iar tot ceea ce mă face să mă întreb “ce ar fi dacă?” este, întotdeauna, partea mea preferată. Îmi doresc doar să fac fiecare lucru simplu, la fel de simplu. Și la fel de frumos.” (Diana Beltran Herrera)

Acestea sunt câteva dintre visurile în hârtie ale artistei columbiene Diana Beltran Herrera. Bucurați-vă de ele. Și bucurați-vă de propriile visuri.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu