Vis ecvestru

Orice s-ar întâmpla, continuă să îți urmărești visul: chiar dacă tu nu îl găsești, visul te va găsi pe tine.

Artista britanică Heather Jansch, creează sculpturi din resturile de lemn găsite pe malurile apelor (chiar așa: în limba română avem oare vreun cuvânt pentru driftwood?).

“Dintotdeauna, cele două mari pasiuni ale mele – desenul și caii – au fost îngemănate. Eroul meu a fost Leonardo da Vinci. Am visat să deveni un artist ecvestru de nivel internaţional, care trăiește la poalele împădurite ale unui deal, cu apa limpede curgându-mi în fața porții şi caii păscând în jurul meu.”

“I-am cerut sfatul de la Arthur Giadelli, un artist cu o reputaţie bine-meritată și un profesor talentat. Mi-a spus să nu mă opresc niciodată din a lucru cu caii și să găsesc o modalitate de a-i face să devină ai mei. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare.”

“Știam că să expun prematur nu ar fi înțelept. Și că va trebui să aștept până când voi avea certitudinea că am găsit ceea ce caut. Așa că am continuat să experimentez. Și, ca din senin, am găsit: lemnul spălat de ape. A fost ca un trăsnet: în sfârșit puteam să arăt lumii creațiile mele.” (Heather Jansch)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu