Urzeala tronurilor se lansează simultan în peste 170 de țări

Cel de-al 5-lea sezon al serialului fenomen produs de HBO va fi difuzat simultan la HBO US și în întreaga lume.

Urzeala-tronurilor-VPentru prima dată, Urzeala tronurilor va avea premiera în peste 170 de țări și teritorii din toată lumea, în același timp cu difuzarea sa la HBO US, începând de duminică, 12 aprilie.

Fiecare dintre cele 10 episoade din sezonul 5 al serialului laureat cu Emmy®, Globul de Aur® și Peabody® va fi difuzat simultan pe canalele HBO din întreaga lume.

“Suntem încântați că partenerii noștri internaționali sunt gata să aducă Urzeala tronurilor, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din lume, în întreaga lume, la aceeași oră la care serialul este difuzat la HBO în Statele Unite,” a declarat Michael Lombardo, Președinte – HBO Programming. “Va fi un sezon grozav.”

Printre rețelele HBO participante se numără HBO Asia, HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands și HBO Nordic.

Încă de la lansare, Urzeala tronurilor a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe Google și cel mai discutat serial pe conturile Facebook din Statele Unite.

Primul episod va fi disponibil fără abonament și pe HBO GO, începând cu 13 aprilie.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu