Umor si fotografie

Terry Border creează scene pline de umor folosind obiecte cât se poate de banale.

“Firele de sârmă sunt foarte ieftine, iar obiectele obişnuite sunt și ele foarte ieftine. Combinând aceste două lucruri într-un mod care amuză, este distractiv. Și, în plus, nu este la fel de stresant ca unele eforturile creative care înghit o mulţime de bani pentru materiale.”

“Nu încerc să fiu mereu amuzant. Nu este cazul. Datorită dimensiunii materialelor pe care le folosesc şi a ceea ce sunt de fapt, produsele finite sunt întotdeauna văzute ca amuzante.”

“În același timp nu sunt nici genul serios, iar asta se vede în munca mea, chiar dacă eu nu incerc sa fiu “amuzant”. Este, probabil, cea mai fericită situație.”

“Cele mai multe obiecte, fie că e vorba de mâncare sau nu, le înfățișez așa cum eu le-am perceput dintotdeauna. Însă doar de când am început proiectul Bent Objects am putut să le arăt și celorlalți cum văd eu aceste obiecte.”

Bent Objects este unul din proiectele despre care am mai scris pe WebCultura. Fie atunci când v-am prezentat o galerie de fotografii de dragoste,

(vizualizați aici întreaga galerie)

fie atunci când v-am vorbit despre neobișnuitele povești ale unor lucruri foarte obișnuite.

(vizualizați aici întreaga galerie)

Sper ca – și de acestă dată – umorul lui Terry Border să vă fi binedispus. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu