Test: cât de mult “talent” ai la mințit?

Afla în doar cinci secunde cât de bun mincinos ai putea fi. Sau cât de bine ar putea minți persoana care te interesează.

Așadar, ai la dispoziție cinci secunde. Si iată tot ce trebuie să faci în aceste cinci secunde (sau, după caz, tot ce trebuie să o rogi să facă pe persoana care te interesează):

– desenează pe frunte, cu degetul arătător, litera Q mare.

Și asta e tot:

– dacă ai trasat codița literei Q în partea stângă a frunții, astfel încât persoana care ar sta în fața ta să o poată desluși corect, înseamnă că acorzi importanță modului în care te percep cei din jur, că îți place să fii în centrul atenției și că ai putea spune minciuni într-un mod convingător;

– dacă ai trasat codița literei Q în partea dreapta a frunții, astfel încât doar tu să o poți “citi” în mod corect, înseamnă că ești o persoană introvertită și că nu ai prea mult talent la mințit.

test-minciuni

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu