Tango cu stil in Cafeneau Actorilor

A doua piesă din stagiunea de toamnă a Teatrului InDart, “Tango, Monsieur?”, se va juca în Cafeneaua Actorilor pe data de 8 decembrie de la ora 20:00.

“Tango, Monsieur?”, de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.

“Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă și energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant și plăcut prin prestația extraordinară a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele și ritmul impuse de regizor”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur în regia lui Bogdan Gagu.

Una de excepție, distribuția piesei reunește o serie de actori tineri și talentați ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluțanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian și Alexandru Isfan. În plus, Răzvan Plăiașu ca scenograf, Cătălina Tăbăcaru ca designer de costume și Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemăsurat la întregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potențează atmosfera tragi-comică a piesei.

Cafeneaua Actorilor – parcul Tineretului, Debarcader 1. Rezervări la telefon: 0724.147.432.

Teatrul InDArt s-a înfiinţat în anul 2010, personificând activitatea principală a Asociaţiei Culturale InDArt. Teatrul InDArt este o trupă de tineri actori profesionişti, majoritatea terminându-şi studiile la profesori cu renume: Gelu Colceag, Damian Crâsmaru, Adela Mărculescu, Virgil Ogăsanu, Ruxandra Sireteanu, Cornel Todea, Eusebiu Stefănescu, Maia Morgenstern, Mircea Anca. Alături de actori se află o echipă tânără profesionistă formată din regizor, scenograf, designer, compozitor, make up artist, coregraf, PR, fotograf, webdesigner, webmaster. Teatrul InDArt este un teatru independent, liber şi cu poftă de viaţă

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu