Șapte pagini de Facebook bizare

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

1. Boobquake – grupul pe facebook al celor care doresc să demonstreze că sânii nu provoacă cutremure

Totul a început în 2010, când un cleric din Iran (țară cu o ridicată activitate seismică) a declarat că femeile, prin ținuta lor vestimentară, s-ar face vinovate pentru cutremure: multe femei care nu se îmbracă modest… duc tinerii bărbați pe căi rătăcitoare, corupându-le castitatea și răspândind adulterul în societate, fapt care sporește numărul cutremurelor. Declarația a determinat-o pe americanca Jen McCreight să dorească să demonstreze științific că afirmația este falsă, invitând femeile să poarte, într-o anume zi, decolteuri cât mai largi. Și astfel a apărut Boobquake, o pagină de facebook care a crescut rapid în aprecieri și are astăzi aproape 90.000 de fani.

2. Termină ceva înainte ca indicatorul cuptorului cu microunde să ajungă la :00

Știu, sună bizar, dar pagina chiar așa se numește: Accomplishing something before the microwave reaches :00. Și, ceva chiar mai bizar decât bizareria numelui: peste 1.300.000 de oameni sunt fani ai terminatului unor nu știu ce lucruri în timp ce cuptorul cu microunde nu știu ce face…

3. Teroriștii au doi ochi, urșii panda au doi ochi. Coincidență? Nu cred.

Ei bine, mai mult de 274.000 de persoane par a fi de acord că urșii panda nu sunt chiar nevinovați – Terrorists have two eyes, Pandas have two eyes. Coincidence? I think not.

4. Tăcerea jenantă care urmează după ce o persoană grasă declară că e grasă

Jenant: The awkward silence after a fat person called themselves fat are peste 200.000 de fani.

5. Nu am fost chiar așa beat. Băi, ai întrebat-o pe prietena ta dacă era singură.

După câte se pare, situația este destul de des întâlnită: peste 308.000 de persoane au “dat like” paginii I wasn’t that drunk. Dude you asked your girlfriend if she was single.

6. Să te costumezi ca un măr și să alergi oamenii grași

Pentru aceia care au costume în forme de măr pe acasă (sau au de gând să își facă unul în viitorul apropiat) și nu știu la ce-ar putea folosi: Dressing up as an apple and chasing fat people are peste 169.000 de fani.

7. Dragă temă pentru acasă, nu ești atractivă și nu am să te fac.

Așa, de final, o pagină cu doar 1,5 milioane de like-uri. Sincer, m-aș fi așteptat că Dear Homework, You’re Not Attractive and I’m Not Doing You să se bucure de mai mult succes.

Și, pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, s-au numit simplu: pagini de facebook….

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu