Raiul utilizatoarelor de facebook

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

(așa cum poate fi el dedus prin intermediul like-urilor)

Imaginați-vă pentru o clipă că o inteligență extraterestră ar avea curiozitatea să afle rapid ce le place mai mult femeilor. Motiv pentru care ar arunca o privire pe facebook, de vreme ce nu doar că pe acestă rețea socială găsești cele mai multe femei strânse la un loc, ci pentru că, pe facebook, fiecare femeie spune ce îi place. După o rapidă analiză, ar rezulta următoarele:

celor mai multe femeilor le plac, evident, bărbații. Dar nu orice fel de bărbați, ci bărbații atrăgători. Și nu orice fel de bărbați atrăgători, ci bărbații atrăgători care le fac zâmbească. Și nu orice fel de bărbați atrăgători care le fac să zâmbească, ci bărbații atrăgători care le fac zâmbească cel puțin la fel cum le face să zâmbească o fotografie cu pisici.

Fapt ce ar determina inteligența extraterestră să creadă că, în ceea ce privește pământencele, raiul ar trebui compus astfel…

Iar dacă sunteți interesate (interesați?) și de alte ipostaze ale Raiului, vă invit pe Des hommes et des chatons. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. mariana

    si daca nu ne-au atras pina acum atentia,acu sigur ne plac si barbatii frumosi si pisicile haioase dar cel mai mult ne place umorul vostru

Adaugă comentariu