Puterea machiajului

La 20 de ani arată ca la 60 de ani. Sau ca la 10 ani.

Imaginea care urmează a fost realizată de cuplul de fotografi Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin pentru numărul din noiembrie 2008 al Vogue Paris. Și, probabil, nu o să vă mire faptul că nu au fost folosite efecte grafice, ci doar lumină și machiaj. Însă, cred că vă veți mira când veți afla că în imagine este fotomodelul Eniko Mihalik care, la acea dată, avea doar 20 de ani.

Și, iar probabil, veți rămâne uluiți privind imaginile care urmează și văzând cum, prin puterea machiajului, Eniko este transformată, rând pe rând, într-o femeie de 50 de ani, de 40 de ani, de 30 de ani, apoi într-o tânără de 20 de ani (vârsta sa) și, în cele din urmă, într-o fetiță de zece ani. Și, da, repet: în toate imaginile este un singur fotomodel in vârstă de 20 de ani.

(sursa)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. anya

    Good luck looking like that at 50 years old!!

Adaugă comentariu