PRIME Romania a lansat revista online PR Forward

O revistă online născută din dorința unor studenți la Comunicare și Relații Publice și la Jurnalism de a-și pune amprenta pe domeniul PR-ului din Romania.

PRIME Romania a lansat vineri, 26 aprilie, la Restaurantul Elisabeta, revista online PR Forward. Lansarea a avut loc in cadrul Galei PRIME, eveniment care a marcat incheierea «Lunii PRIME» si a unui an cu totul deosebit pentru asociatie, precum si celebrarea celor 16 ani de activitate.

PR Forward s-a nascut din dorinta unor studenti la Comunicare si Relatii Publice si la Jurnalism de a-si pune amprenta pe domeniul PR-ului din Romania, de a avea ocazia sa se exprime asa cum stiu ei mai bine, prin intermediul scrisului. Ideea unei reviste specializate in PR a fost una veche, asadar, materializarea acesteia nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru PRIME Romania.

PR Forward este un proiect dedicat industriei de PR, care rezoneaza cu numele acesteia si cu generatia noastra: una mereu pe fuga, curioasa, care sare etape, dar invata din mers, perseverenta si cu o viziune mereu optimista. Revista vine in sprijinul studentilor si tinerilor profesionisti, care nu pot gasi o singura revista care sa ii mentina informati si nu au nici timp sa caute pe site-uri articole diverse.

Procesul a fost unul pe cat se poate de firesc, pe atat de solicitant: s-a pornit de la intrebarea « ce ne-ar placea sa citim intr-o astfel de revista, dedicata zonei PR-ului ? ». Dupa sesiuni de brainstorming, au aparut rubricile revistei, opt la numar. Rasfoind paginile primului numar al revistei veti descoperi, cu fiecare click, analize, interviuri si recomandari care sa va mentina conectati la prezentul domeniului de PR, mereu dinamic. Puteti parcurge Sub lupa analiza unei initiative indraznete, concretizata sub forma campaniei “Why Don’t You Come Over”, care scoate Romania din conul de tacere, primiti recomandari de evenimente For FUN (de PR) si For REAL (concerte, festivaluri si targuri), porniti la drum intr-un interviu pentru a descoperi pasii care au condus-o spre succes pe Catrinel Burghelea (PR Portrait) si veti ajunge la limita PR-ului, citind despre poate cel mai interesant PR stunt din ultima perioada: Red Bull Stratos (Ora pe Glob) . De asemenea, puteti citi, in fiecare numar, cate un articol castigator, care isi gaseste un loc binemeritat printre paginile publicatiei, scris de o persoana interesata de domeniu, care participa la un concurs organizat de redactie pe anumite teme de PR (#scriesitu). In plus, aveti sansa sa vedeti ce spun PR-isti din diferite domenii de activitate (Din culisele…). Teatrul apare in primul numar, asadar, Din culisele…teatrului suprinde un interviu cu Anca Pislaru, PR-ista Teatrului Masca, care povesteste despre ce inseamna PR Cultural si care sunt provocarile acestui domeniu. Nu in ultimul rand, veti citi interviuri care subliniaza modul in care este vazut Fashion PR-ul la noi in tara si nu numai (Fashion Corner) si care sunt primii pasi ai unui tanar in PR (First Steps) .

«PR Forward, prima revista online specializata in Relatii Publice, vine pentru a intregi puzzle-ul unui an minunat al asociatiei noastre: evenimente reusite, un proces de rebranding si nenumarate proiecte, toate facute cu drag pentru studenti. Desi aflata la primul numar, sunt convinsa ca aceasta va deveni o publicatie de top in viitorul apropiat, datorita unei echipe creative, ambitioase, dornice de a se perfectiona si de a invata in fiecare zi ceva nou. Avem multe planuri pe care le vom contura in numerele urmatoare. Pana atunci, va invit sa va bucurati de primul numar si sa ne urmariti in continuare pe public-relations.ro.», a declarat Cristina Lixandru, PR Manager PRIME Romania.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu