“Pisica mea a salvat viața fiului meu”

O poveste aproape incredibilă, 60 de secunde de film, trei întrebări.

Pe scurt: un copil se joaca în fața casei părinților; câinele vecinilor se furișează și-l atacă; pisica familiei se aruncă asupra câinelui și, practic, salvează viața copilului; copilul scapă “doar” cu zece copci la picior. Priviți.

1. În acest caz, mai vinovați sunt părinții care, știind că în vecini e un câine nebun, au lăsat copilul nesupravegheat? (nu ne legăm de joaca pe trotuar, să presupunem că mașinile de pe stradă nu ar reprezenta un pericol.);

2. Sunt mai vinovați posesorii câinelui care, știind că este măcar uneori agresiv, nu s-au asigurat că acesta nu va ieși din curte de capul lui?

3. Ce ai simțit mai puternic: teamă pentru ce i se poate întâmpla copilului sau uluire față de curajul și devotamentul pisicii?

pisica-salvatoare

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu