Lucruri pe care e mai bine sa nu le amesteci

Unele lucruri chiar nu ar trebui amestecate.

O scurtă animație realizată de olandezul Jiek Weishut. Și, dacă tot am adus vorba despre ceea ce nu ar trebui amestecat, iată și un scurt amalgam de știri:

♣ Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon, a fost decorată cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler, de către Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa. (Mediafax)

♣ J.K. Rowling, autoarea seriei “Harry Potter”, a lansat joi primul său roman pentru adulţi – The Casual Vacancy. (Gândul)

♣ “De ce sunt oare bărbaţii fascinaţi de protuberanţele de grăsime agăţate de pieptul femeilor? Oamenii de ştiinţă cred că au, în sfârşit, un răspuns. Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory crede că a găsit o explicaţie ştiinţifică pentru atracţia pe care o au bărbaţii faţă de sânii femeilor. Young crede că un circuit neural apărut iniţial pentru a întări relaţia dintre mame şi copii în timpul alăptării a ajuns să fie folosit pentru a întări relaţiile de cuplu. Rezultatul este că bărbaţii, la fel ca şi copiii, iubesc sânii.” (Realitatea)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

Adaugă comentariu