La mulți ani, Simona!

Simona Halep împlinește astăzi 23 de ani.

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare de tenis româncă, aflată actualmente pe locul 2 mondial. Halep a câștigat de-a lungul carierei 8 turnee WTA la simplu (6 în 2013 și 2 în 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven și Moscova, Doha, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc. Lovește reverul cu ambele mâini.” (wiki)

Simona-Halep

“Meciul nu se termină decât atunci când dai mâna la fileu cu adversarul. Trebuie să știi să înveți să câștigi, dar și să pierzi. Atunci când câștigi nu trebuie să te bucuri foarte mult, iar când pierzi să nu te superi prea tare. Asta îmi place la tenis: că îți dă șansa să o iei mereu de la capăt.” (Simona Halep)

(sursa foto: pagina de facebook a Simonei Halep)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu