“Iubirea nu se închide ca robinetul”

Maia Morgenstern despre dragoste.

“Sunt absolut convinsă că te poți îndrăgosti la vârste foarte fragede. Eu m-am îndrăgostit de foarte tânără, când eram foarte mică, și consider că pe cât de mult iubești, pe atât de bogat sufletește, frumos, liber și puternic ești.

Iubirea poate să implice şi o dulce suferință. Iubirea nu se închide ca robinetul. Dar atunci când iubești, sufletul tău este ca un diamant care se șlefuiește.

O fată îndrăgostită este frumoasă, puternică și fermecătoare, iar fetele trebuie să fie conștiente de asta. Iubirea nu are nimic de-a face cu teama, cu spaima de-a nu se afla.”

Maia Morgenstern în cadrul unui interviu acordat OK Magazine

Foto: Sorina Dascălu.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

 1. Sorina Dascalu

  Este o fotografie de-a mea. Nu-i bai ca nu am fost “etichetata”, nu sint fotograf profesionist, dar daca tot am descoperit ca va place… musai sa va multumesc.

  Cu toate gindurile bune, Sorina Dascalu

  Deschiderea Festivalului Bucurestii lui Caragiale, Teatrul Masca
  https://www.facebook.com/sorina.dascalu.7/media_set?set=a.637169249628495.1073741911.100000062785073&type=3

  1. @Sorina,

   Multumim tare frumos, noi am dat ca sursa pagina de facebook Maia Morgenstern, acum ca ne-ai spus, am rectificat. Multumim inca o data.

 2. Niculina Toma

  Pentru că dragostea nu se cumpără, nu se vinde… ea se trăiește, se păstrează curată în suflet… o simți aici, pe pământ, și o faci veșnicie dincolo, în infinit…

Adaugă comentariu