Internship 2.0(1.8) – ediție specială

Pe scurt: dacă ești interesat(ă) de un internship online pe teme de comunicare, scrie-mi un mesaj.

Internship 2.0 este un proiect gratuit de “învățare online” demarat în anul 2009. Ce are atât de special această ediție? În primul rând, spre deosebire de toți ceilalți ani, va exista un singur stagiu. În al doilea rând, cursanții de anul acesta vor beneficia de o serie de oportunități de know-how pe care colegii din anii precedenți nu le-au avut. Iar aceastea fiind spuse (pentru cele nespuse s-a inventat documentarea online)… dacă ești interesat(ă) de această ediție a Internship 2.0, scrie-mi un mesaj pe adresa email sorintudor.ro@gmail.com.

Unde va avea loc Internshipul?

Internshipul online se va desfășura, dupa cum îi sugereaza și numele, exclusiv online. 🙂

Cine poate participa?

Internshipul se adresează tuturor acelora care sunt interesați de domeniul comunicării (indiferent dacă aceștia sunt sau nu studenți). Și, cum este vorba despre un internship online, poate participa oricine, indiferent de zona în care locuiește. Cu o singură condiție: să poată sa își rezerve zilnic (!) măcar câteva ore pe care să le dedice integral Internshipului.

Chiar este gratuit?

Da, Internship 2.0 este gratuit. Mai clar: nu există nicio taxă de participare și nu te voi pune să muncești pentru mine sau pentru altcineva. Singurul opbiectiv al Internshipului este acela de a învăța, a ne limpezi și a ne clarifica noțiuni și modalități de lucru.
Atenție: tocmai pentru că este gratuit, Internshipul costă – costă timpul tău și, în aceeași măsură, timpul meu. Motive suficiente pentrtu a porni la drum respectându-ne unul pe altul. Iar dacă acest respect nu va fi probat practic… acceptarea la Internship 2.0 nu garantează nimănui ca va rămâne până la final în cadrul echipei.

Durata

Internshipul se va desfășura pe durata a trei săptămâni, între 12 septembrie 2018 – 3 octombrie 2018. Și o precizare: numărul de locuri este limitat.

Structura

Internshipul are trei module principale:

– un modul de scriere și gândire creativă (în care vom încerca să vedem ce e cu “poveștile” și cu limitările lor);

– un modul de comunicare și strategie online (in care vom încerca să vedem cât de adevărat e că “nu-i online-ul ca offline-ul”);

– un modul “corporate” (vom funcționa în regim de agenție și vom încerca să lansăm un proiect necomercial, de utilitate publică).

Cum se va face selectia participantilor

Îmi doresc sa lucrez cu persoane pasionate de domeniul comunicării. Așa că selecția participanților se va face după CV-uri și după scrisorile de intenție. “CV-uri?! În 2018?! Și cum adică scrisoare de intenție?!”. Da, știu: viața nu-i un tort cu frișcă și nici n-are cont de Insta…

Acestea fiind spuse, scrieți-mi la sorintudor.ro@gmail.com până pe data de 10 septemebrie (ora 23:59). Persoanele selectate vor fi anuntate pe data de 11 septembrie, urmând ca din dimineața de 12 septembrie să ne apucăm de treabă.

Partenerul Internship 2.0 este Întâlnirile JTI.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu