Decalogul anti-flirt

Cum te poți apăra de bărbații prea insistenți. Reguli vechi și reguli noi.

Deranjată de faptul că șoferii au devenit prea insistenți, onorabila doamnă Alice Reighly a înființat Clubul Anti-Flirt. Un club născut din “dorința de a proteja tinerele fete de atențiile nedorite primite din partea bărbaților”, al cărui decalog, așa cum aa fost el publicat în ediția din 28 martie 1923 a cotidianului Washington Post, era următorul:

1. Nu flirtați: acelea care flirtează în pripă, adesea se vor pocăi pe îndelete.
2. Nu acceptați să fiți conduse acasă de către șoferii care flirtează – ei nu îți fac invitația pentru a te scăpa de mersul pe jos.
3. Nu vă folosiți ochii pentru a privi insistent bărbații  – ochii au fost creați pentru scopuri mai vrednice.
4. Nu ieșiți la plimbare cu necunoscuți – aceștia ar putea fi căsătoriţi şi astfel v-ați putea trezi păruite.
5. Nu aruncați ocheade – fluturarea pleoapei unui ochi poate aduce o lacrimă altui ochi.
6. Nu zâmbiți străinilor care flirtează – salvați-vă zâmbetele pentru oamenii pe care îi cunoașteți.
7. Nu vă încojurați de toţi bărbaţii pe care îi puteți ține în jurul vostru – flirtând cu mulți, s-ar putea să-l pierdeți pe cel unic.
8. Nu cădeți pradă șmecherilor și filfizonilor de cofetărie – aurul neșlefuit al unui bărbat adevarat valorează mai mult decât luciul unei şopârle de salon.
9. Nu lăsa bărbații în vârstă, dar cu apetit pentru flirt, să te bată pe picior şi să ia o atitudine părintească față de tine. Aceștia sunt, de obicei, genul celor care doresc să uite că sunt tați.
10. Nu ignora bărbatul cu care eşti logodită în timp ce flirtezi cu un altul. Când vei reveni la primul, s-ar putea să descoperi că l-ai pierdut.

Și, aducându-vă aminte de cele 13 reguli de aur ale flirtului, iată acum și câteva reguli noi, născute tot din “dorința de a proteja tinerele fete de atențiile nedorite primite din partea bărbaților”. Și prezentate, fără vreun decalog, în cinematografe.

(surse: Wikipedia și FilmDrunk)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu