In God We Trust

15 minute de comedie.

În cazul în care v-a plăcut Juno (mie mi-a plăcut chiar mult), Thak You for Smoking sau, mai recent, Young Adult, numele multipremiatului regizor Jason Reitman vă este deja cunoscut. Iar în cazul în care încă nu-l cunoașteți, sunt sigur că îi veți reține numele după ce veți viziona scurta comedie In God We Trust.

Robert, un om cât se poate de banal, se trezește în Purgatoriu după ce este accidentat de un SUV. După o audiere rapidă se constată că Robert are un calificativ negativ. Ceea ce înseamnă că va fi trimis în Iad.

“Dar nu am făcut nimic rău! Nimic la scară globală, nu tu crime în masă, nu tu incendii forestiere…” “Dar te-ai chinuit să comiți o mulțime de infracţiuni minore, nu-i aşa?”

Profitând de șansă, Robert se furișează înapoi pe Pământ și începe să facă o faptă bună după alta, pentru a-și îmbunătăți calificativul. Însă agenții Iadului sunt pe urmele sale și îi întind tot felul de capcane.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu