Foto-ochelari

Un aparat de fotografiat pentru hipsteri.

Pentru că un hipster care se respectă se recunoaște doar după accesoriile vestimentare, ci și după “device”-urile din dotare, o companie japoneză a creat acești ochelari care, ca ochelari, nu folosesc la nimic. “Găselnița” este însă aceea că ochelarii sunt de fapt un aparat de fotografiat digital, capabil să fotografieze la rezoluție de 2048×1536 pixeli și să filmeze la calitate NTSC.

Ochelarii Fuuvi Megane costă aproximativ 50 de euro, sunt disponibili în patru culori (roșu, albastru, negru și alb), vin la pachet cu un lanțișor de aur pentru a-i atârna cu mândrie în jurul gâtului, au încorporat un card de memorie de 16GB și o baterie care se încarcă prin USB și permite filmări neîntrerupte cu o durată de o oră.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu