Don Pasquale: operă comică în concert

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Primul proiect privat de operă din România.

Asociația Culturală “Irina Șațchi” are plăcerea de a vă invita sâmbătă, 27 aprilie 2013, ora 19:00 la primul proiect privat de operă din România, ce reunește pe scenă artiști români ȋn plină carieră națională și internațională. Sala Radio va găzdui concertul de debut semnat Silvestri Orchestra, sub conducerea dirijorală a maestrului Gabriel Bebeșelea.

Artiștii invitați în proiectul “Don Pasquale” sunt bas-baritonul Zoltan Nagy – un nume cunoscut și aplaudat pe scenele prestigioaselor teatre de operă din Viena, Leipzig, Nisa etc., tenorul Bogdan Mihai – pentru prima dată după o absență de trei ani din mediul muzical românesc, timp în care a performat pe mari scene lirice internaționale: Paris, Zurich, Sankt Petersburg și multe altele, soprana Rodica Vică – una dintre cele mai interesante prezențe scenice românești ale tinerei generații, baritonul Șerban Vasile – colaborator permanent al Operei Naționale Bucuresti și, din toamna acestui an, și al prestigioasei Metropolitan Opera din New York.

Vă așteptăm cu drag pentru a ne bucura împreună de experiența primului proiect privat de operă din România, sâmbătă, 27 aprilie 2013, ora 19:00, la Sala Radio.

WebCultura

Recomandări

2 comentarii

  1. Geanina

    De unde se pot cumpara bilete? 🙂

    1. Biletele se gasesc pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro sau la casa de bilete a Salii Radio.

Adaugă comentariu