Despre viral, la Photo Romania Festival

La Photo Romania Festival, ziua de luni, 20 mai, este dedicată viralului.

Talentul de a-ți face cunoscute fotografiile este cel puțin la fel de important ca și creativitatea sau abililtățile tehnice ale unui fotograf. Vă prezentăm un eveniment unde avem ca protagonist, un artist care le stăpânește pe toate trei. Tadao Cern, originar din Lituania, a descoperit secretul de a face o serie de fotografii virale pe internet. Cu începere de la ora 16:00, la Grădina Boema, el își va prezenta proiectul Blow Job și va vorbi despre ce a făcut ca fotografiile sale să fie văzute de peste 2.000.000 de persoane din toată lumea în doar câteva zile. Accesul la eveniment va fi liber.

Tadao Cern – fotografie din cadrul proiectului Blow Job

Vernisajele zilei (expozițiile vor continua până la finalul festivalului)

– 16.00 – Ballerina Girl, cu Ionel Onofraș (Casino, Parcul Central)
– 18.00 – Zbor peste Transilvania, cu Dragoș Asaftei (Grădina Boema)
– 18.30 – Reflexii, cu Gheorghe Belu (Grădina Boema)
– 19.00 – Lângă… dar dincolo (Grădina Boema)

Înainte de toate acestea, însă, publicul este invitat La cafea cu Thomas Câmpean, fotojurnalistul clujean care a pornit pe un nou drum în carieră, la Londra, în urmă cu un an și jumătate. Fotografiile i-au fost publicate deja în ziare precum The Guardian, Times sau Daily Mail. Aflați cum a reușit și povestea sa mâine, de la ora 15.00, pe terasa Grădinii Boema.

Concertul zilei (Grădina Boema, ora 19.00): Nick&Mihnea (Luna Amară) și spectacol Urletul, de Ionuț Caras.

Photo Romania Festival este un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și cofinanțat prin programul Tineret în Acțiune și sprijinit de PMA Invest, vin-de-vie.ro, Sony, iSDC, Autoworld, Grolsch, Pepsi, Iulius Mall, Inspire, Alex&George, Samyang, Quantuum, Fspot, Antoma, Segafredo, Fotohobby Shop.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu