Compulsive Drawer: comunitatea desenatorilor compulsivi

“E timpul să recunoști că si tu ești unul dintre ei! Nu te rușina: e artă, nu mâzgălitură!”

E simplu și eu zic așa: iată un proiect de care, pur și simplu nu ai cum să nu te îndrăgostești! Se numește Compulsive Drawer și este, precum îi zice și numele, o comunitate a desenatorilor compulsivi. Bine, bine, da ce a aia “desenator compulsiv”? Păi, lămurindu-ne ce înseamnă compulsiv de capul lui, desenul compulsiv este

“un desen pe care îl creezi în timp ce faci altceva. În timpul unei întâlniri, de pildă, în timpul orelor, în timpul unei prezentări sau – am văzut și asta – în timpul unei slujbe religioase. Este un amuzantă activitate semiinconștientă care te ajută să te concentrezi (și, după cum o demonstrează studii recente) și să îți îmbunătățești memoria cu până la 29%.”

Ok, acum ne-am lămurit? Mai exact, ne-am lămurit că și tu ar trebui să faci parte din comunitatea Compulsive Drawer? Dacă ne-am lămurit e bine. Și, în acest caz, tot ce mai trebui să știi este că poți să îți trimiți creațiile grafice fie urmând instrucțiunile de aici, fie, pur și simplu, prin intermediul paginii de facebook Compulsive Drawer (da, da, evident că există și un cont pe twitter al Compulsive Drawer). Ah, da, ar mai trebui să știți și asta:

“Ce aș vrea eu să înțeleagă lumea e că oricine se poate exprima prin desen și că există o zonă necontrolată de mâzgălit care produce personaje/obiecte/sentimente minunate. Asta îmi place cel mai mult la desenul compulsiv.”

E un lucru tare frumos, spus de Laura, fondatoarea proiectului, în cadrul unui interviu pentru Hypestreet. Și, în final: cred că ar trebui să aflați ce zodie sunteți cu adevărat. La mine, totul e clar: sunt miranor! 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Didi

    si eu, si eu sunt frompida :)))

Adaugă comentariu