Cei ce canta nu mai apuca sa-njure

“Mi s-a spus că reprezint muzica folk, etno, dar n-are nici o legătură. Nimeni n-a înțeles că Tudor Gheorghe nu este decât un foarte bun tălmăcitor al versului românesc.”

“Muzica, dacă nu îndeamnă spre reculegere și sfințenie, nu are niciun sens.

(…)Cei ce cântă nu mai apucă să-njure. Acelora crescuți în cultura televiziunii le ofer șansa de a avea acces la poezie printr-o forma mai putin obișnuită, dar mai simplă: aceea a poeziei cântate.

(…)Cred că tuturor ne e dor, la un moment dat, să fim copii. Sunt copil și om și ca orice om am defectele mele, nimeni nu e croit dintr-un aluat perfect. Îmi recunosc un orgoliu care nu și-ar avea locul, dar încerc să mi-l înfranez și atunci când mă surpind pe mine în momente de egoism, încerc să devin bun, curat, larg la inimă. Atunci mă gandesc la copilarie și devin zâmbitor și iertător.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu