Ce simte un absolvent

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Cu toții am trecut prin asta…

Indiferent dacă ne-a plăcut sau nu școala, indiferent dacă ne-am legat speranțele și gândurile de viitor de ea sau, dimpotrivă, am gândit tot timpul că se rezumă la o simplă bucată de carton care va mângâia orgoliile și capriciile părinților. Cu toții, însă, am purtat într-un colțișor al sufletului gândul că facultatea se va dovedi un soi de parașută atunci când vom fi nevoiți să ne aruncăm în viață. Iar când atunci când am terminat facultatea, cu toții ne-am gândit, temători: oare parașuta asta chiar va funcționa? Oare se va dovedi bună de ceva?

Ce-simte-un-absolvent

O grafică realizată de Sarah Andersen, o tânără de 21 de ani care a absolvit recent Colegiul de Artă din Baltimore. Și, așa, de final: o fotografie cu simpaticul animal de casă al lui Sarah (care, zic eu, pare destul de încrezător în viață)).

iepure

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu