BALKANIK! Castiga si tu o invitatie gratuita la festival

O invitație gratuita la BALKANIK! – primul festival de muzică și cultură balcanică – te așteaptă.

Ideea e simpla: multumită organizatorului BALKANIK!, WebCultura oferă o serie de invitații gratuite la festival. Și cum îndrăznesc să cred că WebCultura are cititori ceva mai speciali, voi încerca să ies macar puțin din tiparul veșnicelor concursuri online. Așadar…

Haideți să creăm împreună un playlist de muzică Balkanik!

În perioada 15 – 19 septembrie, în fiecare zi, pe pagina de facebook a WebCultura va fi postat un anunț la care veți fi invitați să comentați propunând o melodie de muzică Balkanik! pe care o îndrăgiți. Propunerile care vor primi cele mai multe like-uri din partea prietenilor de pe facebook ai WebCultura (sau, altfel spus, comentariile cu cele mai multe like-uri) vor intra în playlist, iar cei care le-au făcut vor primi automat câte o invitație.

Concret: pe baza mecanismului de mai sus, WebCultura va acorda, în fiecare zi, câte 4 invitații la BALKANIK! – primul festival de muzică și cultură balcanică. Și nu orice fel de invitații, ci invitații valabile pentru două persoane.

Ce înseamnă muzică balcanică? Citiți care sunt invitații la festivalul BalkaniK! și apoi căutați pe youtube. Și vă veți forma o idee.

Important. Se vor lua în considerare doar comentariile care conțin un link spre o melodie de muzică balcanică. În cazul în care într-o zi nu se vor da cele patru invitații, acestea se reportează pentru zilele următoare.

Acestea fiind spuse, invitațiile la Festivalul Balkanik! vă asteaptă. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu