Adevarata piele

Un regizor român își croiește drum la Hollywood prin intermediul unui excelent scurtmetraj science fiction.

True Skin este un scurmetraj care, deși lansat în urmă cu doar câteva zile, se bucură deja nenumărate cronici favorabile. Un excelent film de doar șase minute care se petrece într-un viitor nu foarte îndepărtat. Un viitor în care orice parte a corpului uman poate fi înlocuită de componente artificiale și în care Kaye încearcă să se integreze, păstrându-și, totuși, umanitatea.

True Skin, scris și regizat de către românul Ștefan Zlotescu a atras deja, potrivit The Hollywood Reporter, atenția producătorilor din cetatea filmului și, după câte se pare, are mari șanse de a deveni un lungmetraj.

Scenarist, regizor și specialist în efecte speciale, Ștefan Zlotescu a colaborat până în prezent cu nume extrem de sonore (Lady Gaga, Beyonce, Mary J Blige sau Coldplay sunt doar câteva dintre acestea). Și, din câte se pare, cariera sa abia este la început de drum.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu