Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Opt lucruri mai puțin știute despre femei

Scopul educației nu este să fii primul

Câteva gânduri despre marile probleme ale învățământului românesc. “E o agresiune de multe ori și din partea părinților și din...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Stimați cititori,

WebCultura continuă să existe datorită dumneavoastră. Mai avem un hop de trecut, ajutați-ne să trecem și de acesta. Ajutați-ne sムcontinuăm acest proiect.
Dacă doriți, ne puteți ajuta prin intermediul unei mici donații, fie direct, prin intermediul butonului de mai jos. Vă mulțumim!

Opt lucruri mai puțin știute despre femei

Sorin Tudorde @
22 May 2014

Știați că…

În medie, femeile rostesc 20.000 de cuvinte pe zi. De aproape trei ori mai mult decât bărbații – care rostesc cam 7.000 de cuvinte pe zi. Lucru care se petrece din cauza (sau, în cazul în care vă place, datorită) proteinei Foxp2, numită și proteina limbuției limbajului. Cel puțin așa susțin cercetătorii americani.

Femeile nu sunt chiar bune la a ține un secret. Potrivit unui studiu al cercetătorilor britanici, o femeie poate păstra un secret, în medie, doar timp de 47 de ore și 15 minute, indiferent de cât de personal sau de confidențial ar fi secretul în cauză.

Femeile petrec aproape un an din viețile lor încercând să se decidă ci ce să se îmbrace. Cel puțin așa sugerează cercetătorii.

Iar dacă tot vorbim despre timp: femeile petrec aproape patru ani din viețile lor cutreburi femeiești“.

Potrivit experților germani, femeile plâng, în medie, de 30 până la 64 de ori pe an. Bărbații plâng doar de 6 – 17 ori pe an.

Și, tot în medie: femeile mint de trei ori pe zi. De două ori mai puțin decât bărbații.

Pe parcursul unei vieți, o femeie îngurgitează cam 1,7 kilograme de ruj de buze.

Cu o singură excepție – și aceea situată abia pe locul 17 – toate cele mai bogate 20 de femei din lume au moștenit averile de la soți sau de la tați.

Recomandare: cinci lucruri mai puțin știute despre bărbați.

ruj

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Roxana

    Mie imi place aia cu averea!

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.