“Art with a Heart”, artă de caritate

A doua ediție a licitației cu scop caritabil “Art with a Heart” va fi organizată anul acesta în data de 26 septembrie de Fundația “Copii în dificultate” și Galeria Gavroche.

“Art with a Heart” 2013 este o licitație de artă ce face parte dintr-o serie de acțiuni organizate pentru a susține programele începute în urmă cu mai bine de 20 de ani de către fondatorii “Copii în dificultate”.

Expoziția cu obiectele ce vor fi scoase la licitație în cadrul galeriei din strada Polonă, nr. 89, poate fi vizitată începând cu data de 10 septembrie, în intervalul orar 12.00 – 18.00. Licitația se va desfășura în același loc, în data de 26 septembrie 2013, de la ora 19.00. Vor fi oferite picturi în ulei, desene, acuarele și sculpturi ce poartă semnături ale unor artiști precum: E. Stoenescu, I. Iser, Pacea, Musceleanu, Gheorghiu, Jalea, etc.

Începând cu data de 1 septembrie, iubitorii de artă precum și cei care doresc să susțină programele Fundației “Copii în dificultate” vor putea vizualiza pe website-ul fundației toate lucrările ce vor face obiectul licitației “Art with a Heart”.

Suma, reprezentând 50% din profitul realizat în urma licitației, va fi direcționată către copii ce au parte în mod constant de sprijinul CID. Deasemenea, Galeria Gavroche va dona către CID un tablou cu valoare estimativă de 1.500 euro.

Regulamentul licitației, precum și fotografiile obiectelor de artă vor putea fi găsite pe website-ul cid.org.ro. Vă așteptăm să fiți alături de noi și pe pagina de FaceBook – facebook.com/cid.romania.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu