Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

La ce foloseste facebook

Dragoste târzie

Despre tabuuri și iubire. O foarte frumoasă poezie de dragoste. Da, te-aș iubi cum mă iubești și tu. Inim-ar spune...

Continuare...


Powered by

La ce foloseste facebook

Sorin Tudorde @
9 January 2012

Și la ce folosește Twitter. Sa ne amuzăm copios!

“Unii dintre voi au auzit deja de facebook. Poate chiar aveți o pagină de profil acolo. Dar, pentru aceia care nu știu ce este: facebook este un joc role-playing gigantic, în care obiectivul este acela de a colecta “prieteni”. Mie îmi place pentru că nu am avut niciodată mulți prieteni în viața reală. (…)Ultimul grup din lista mea de prieteni se numește “Femei care arată bine”. Acesta este împărțit la rândul său în subgrupurile “Mult prea tinere”, “Nepractice sau Indisponibile” și “Potențiale”. Iar acesta este pentru mine cel mai bun lucru în legătură cu facebook. Atunci când nu am ceva mai bun de făcut seara pot să petrec fericit ore întregi uitându-mă la fotografiile femeilor din acest grup și să verific schimbările din statusuri. Nu există ceva mai bun decât să afli că o femeie frumoasă tocmai s-a certat cu prietenul.”

“După luni de investigații, am descoperit, în sfârșit, care este rolul Twitter. Iar scopul este acesta: Twitter este un mijloc prin care cineva poate fi ignorat, în timp real, de către celebrități.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Ilie George

    Poate trebuie sa aflati despre pericolele Facebook cu o cautare Google:
    "facebook-mina-de-aur-pentru-agentiile-de-informatii"

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.