WebCultura: de două ori prezentă în topul articolelor de presă din 2013

Mulțumim!

Articolul La revedere, pentru totdeauna se află pe locul 30 în “Top 101 posturi în presă în 2013”, iar articolul Cum au devenit opincile românești respectate în întreaga lume se situează pe locul 60 în același clasament.

Iar când spunem “Top 101 posturi”, vorbim despre cele mai bine clasate articole din întreaga presă din România, inclusiv cele prezente pe site-urile televiziunilor și inclusiv cele despre vedete reale sau presupuse, întâmplări stupide, mojicii electorale și articole de genul “click aici, uluitor, senzațional, n-o să-ți vină să crezi etc”.

E mult? E puțin?

Noi spunem că este încă o confirmare a faptului că WebCultura este cea mai citită revistă culturală online. Și, în același timp, spunem că este un semn de speranță. Nu doar pentru noi și, sperăm din tot sufletul, nu numai a noastră.

Top 101 posturi în presă în 2013 a fost realizat de Ze List – în funcție de numărul de share-uri pe Facebook – și îl puteți consulta aici.

Mulțumim!

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu