Un român printre primii 15 utilizatori de Facebook din lume

Arădeanul Andrei Boroș este primul român care și-a făcut cont pe Facebook.

După cum se știe, în februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat “The Facebook”. Și, după cum se poate ușor bănui, primul utilizator al rețelei de socializare a fost, evident, chiar fondatorul ei. Cine au fost însă ceilalți “primi utilizatori” de facebook?

Ei bine, primii 29 de utilizatori de facebook au fost cu toții bărbați (sau, altfel spus, abia cel de al treizecilea utilizator a fost o femeie). Iar, între acești primi 29 de bărbați se află și un român.

Pe 4 februarie 2004, în chiar ziua lansării oficiale a rețelei sociale, arădeanul Andrei Boroș, pe atunci student la Harvard, își făcea cont pe facebook, devenind cea de unsprezecea persoană din lume prezentă pe rețeaua de socializare.

Potrivit Business Insider – de unde puteți afla cine au fost primii 20 de utilizatori facebook – Andrei a aflat de facebook de la doi dintre colegii săi de facultate.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu