Un designer roman cucereste Los Angeles-ul

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Se numește Camelia Skikos și a câștigat la San Francisco Fashion Awards premiul pentru cea mai bună colecție pentru femei.

Camelia Aveloaei Skikos a obținut o diplomă în design, în România, în cadrul Universității Naționale de Arte, iar apoi și-a continuat studiile în domeniul modei în Londra. Aici a lucrat ca designer de moda si ilustrator pentru mai multe mărci importante. În 2003, s-a mutat la San Francisco, acceptând poziţia de designer şef la Levi Strauss. În prezent, Camelia creează pentru propriul brand vestimentar și predă Fashion Design la Academiei de Artă din cadrul Universității din San Francisco.

Camelia Skikos a câștigat, la San Francisco Fashion Awards, premiul pentru cea mai bună colecție pentru femei. Mai sus sunt câteva dintre creațiile sale din colecția toamnă-iarnă 2011.

“Trecutul a fost cel în care mi-am găsit inspirația. Îmi amintesc de primele mele experimente în modă pe când obișnuiam să-mi transform și să-mi modific uniforma școlară pe care o purtam pe vremea când eram elevă în România, în perioada regimului comunist.” (Camelia Skikos)

(via: Subiectiv.ro)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu