Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie

Un spectacol de Vera Ion. Vineri, 6 Aprilie, ora 20:00, în Cool Cat (Str. Sborului nr. 2).

Mai poate inca Peter Pan sa te ajute sa-ti pastrezi inocenta? Macar pentru o zi? Poate daca faci o poza cu el. Veniti vineri sa urmariti aventura! Vera se îmbracă în Peter Pan, discută despre apocalipsa cu Matrix, încearcă să fie la fel de eficientă ca Michael Jackson și să nu fie răpită de Ion din Giulești. Toate astea muncind pentru a-și face banii de întreținere, pe strada, în Londra.

Durata spectacolului: 1h. Intrarea liberă, donații la sfârșit. Cu: Vera Ion, Peter Pan. Multimedia: Bogdan Marcu.

A treia producție a laboratorului “Scrie despre tine” prezintă povestea reală a unei tinere regizoare de teatru care muncește pe vară pe stradă în Londra și experiențele ei cu ceilalți români pe care îi întalnește la muncă pe Southbank, cea mai turistica zonă din oraș. Documentată pe întâmplări reale și scrisă pe principiile “Scrie despre tine”, “Refuz să cresc. Dacă puteți face o mică donație” este un spectacol foarte personal, în care autoarea a ales sa își și joace povestea în fața publicului.

“Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce își propune să genereze scenarii de teatru documentate pe experiențe personale. Prima piesă, “Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William și Dragoș dupa ce s-au hotărât sa plece în Europa îmbrăcați în clowni, acum puteți urmări experiențele Verei și ale aliatului său, Peter Pan, în lupta pentru supraviețuire. Mai multe detalii despre platforma Scrie despre tine.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu