Mihai Bonciu si bucuria experimentarii prin arta

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Foarte talentat, Mihai Bonciu lasă impresia că lumea oferă, la fiecare pas, un prilej de a experimenta prin artă. O bucurie pentru noi toți.

Fotografie, sculptură cinetică, animație, film. Masterand al Universității de Arta Bucuresti, secția Sculptură, Mihai Bonciu ne aduce aminte că lumea poate fi și altfel decât o știm. Iar privindu-i creațiile, ne reamintim acest lucru, cu bucurie.

Prezentându-vă în continuare Drops Feelings – un scurt și minunat film – și două dintre sculpturile cinetice care fac parte din lucrarea sa de masterat, vă invit să faceți cunoștință cu creațiile lui Mihai Bonciu prin intermediul blogului personal (sunt sigur că veți îndrăgi experimentele sale de noapte și seria de fotografii cu expunere lungă) pe site-ului artistului. Și, de doriți, îl puteți urmări pe Mihai Bonciu pe twitter.Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu