Micuta olandeza

Minunatele portrete în creion al unei artiste care abia împlinit 19 ani.

Da: ceea ce vedeți sunt portrete realizate în creion. Și, dacă vă vine greu să credeți, iată și un scurt material filmat.

Se numește Rajacenna și s-a născut pe 24 ianuarie 1993. A părăsit școala la 14 ani, iar un an mai târziu a început să deseneze portrete în creion. A fost descoperită rapid de către un editor american care i-a publicat câteva portrete într-un album conținând lucrările unor artiști celebri. Și astfel se face că, la doar 17 ani, a devenit artist profesionist. Și, chiar dacă nu a luat vreodată lecții de desen, experții spun că nu au mai văzut pe nimeni cu un asemenea talent la portrete la o vârstă atât de fragedă.

“Portretele mele realiste sunt o provocare în a desena de fiecare dată mai bine. Îmi doresc ca pe viitor arta mea să devină mai plină de fantezie, iar desenele mele mai creative. Vreau să fac artă care izvorăște cu adevărat din sufletul meu. Și visez ca arta mea să ofere altor oameni speranță sau un loc unde să poată privi pentru a scăpă, măcar un moment, de realitate. Dar până acolo mai am încă un drum lung de parcurs.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Violet Tigrul

    love

Adaugă comentariu