Flori si raze X

“Ceea ce înainte era invizibil poate deveni , dintr-odată, evident.”

Ceea ce veți vedea în continuare sunt flori fotografiate cu ajutorul razelor X. Un experimet artistic al fotografului Brendan Fitzpatrick.

“Sunt fotograf de peste douăzeci de ani. În ultimii şapte ani, Singapore a devenit casa mea. Pe când aveam 18 ani și eram un student ambiţios, plănuiam să devenin ilustrator de science fiction. Dar, în cele din urmă am fost atras de fotografie. Fotografia este un limbaj vast. Îmi echilibreaza spiritul creativ, ca o conexiune la lumea fizică. Oferă sugestii într-o singură clipă și surprinde prin imagini mai mult decât bănuiam. Îi iubesc atât nemișcarea, cât şi dinamismul. Este un mediu în care contextele se ciocnesc cu rezultate dramatice. Ceea ce înainte era invizibil poate deveni , dintr-odată, evident.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu