Femei pictate

Femei frumoase, în ipostaze seducătoare. Fotografiile realizate de Barbara Cole se aseamănă cu picturile mai mult decât vă puteți imagina.

După ce v-am prezentat o serie de picturi despre care ai putea crede că sunt fotografii, iată acum o serie de fotografii despre care ai putea crede că sunt picturi.

“M-am îndrăgostit de fotografia Polaroid la sfârșitul lui 1987 . Mi-a plăcut starea de spirit pe care o creează culorile sale calde. Apoi, o vreme, l-am abandonat. La sfârşitul anului 1993, am dat din întâmplare peste un tablou semnat de Lucien Freud. Iar imaginea lui, care părea să treacă linia de demarcaţie dintre pictură si fotografie, a început să mă bântuie. Și am început să reconsider posibilitățile pe care le oferă Polaroidul.” (Barbara Cole)

(click pe imagini pentru mărire)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu