Femei pictate

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Femei frumoase, în ipostaze seducătoare. Fotografiile realizate de Barbara Cole se aseamănă cu picturile mai mult decât vă puteți imagina.

După ce v-am prezentat o serie de picturi despre care ai putea crede că sunt fotografii, iată acum o serie de fotografii despre care ai putea crede că sunt picturi.

“M-am îndrăgostit de fotografia Polaroid la sfârșitul lui 1987 . Mi-a plăcut starea de spirit pe care o creează culorile sale calde. Apoi, o vreme, l-am abandonat. La sfârşitul anului 1993, am dat din întâmplare peste un tablou semnat de Lucien Freud. Iar imaginea lui, care părea să treacă linia de demarcaţie dintre pictură si fotografie, a început să mă bântuie. Și am început să reconsider posibilitățile pe care le oferă Polaroidul.” (Barbara Cole)

(click pe imagini pentru mărire)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu