Dragostea își are memoria ei

O poveste emoționantă.

Melvyn Amrine a fost diagnosticat cu Alzheimer în urmă cu trei ani. Încet, amintirile sale au pălit, iar soția sa, Doris, a privit neputincioasă cum, pe zi ce trece, omul iubit devenea tot mai mult o umbră. Un singur lucru părea să rămână neatins: dragostea. Iar în mai 2014, Doris avea să își dea seama că nu s-a înșelat.

Pe 10 mai 2014, Melvyn a dispărut de acasă. Îngrijorată, Doris a alertat poliția. Melvyn a fost găsit la câțiva kilometri distanță: nu știa unde locuiește – așa cum nu își amintea alte multe lucruri despre sine – știa însă exact unde se duce: trebuia neapărat să cumpere flori. Pentru că peste doar o zi era Ziua Mamei (cele mai multe țări sărbătoresc Ziua Mamei în a doua duminică a lunii mai). Iar încă de la nașterea primului lor copil, de Ziua Mamei, Melvyn îi cumpăra flori soției sale. Și nici prin cap nu îi trecea să o dezamăgească în acest an…

Da, dragostea își are memoria ei…

dragoste-memorie

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu