Dragostea își are memoria ei

O poveste emoționantă.

Melvyn Amrine a fost diagnosticat cu Alzheimer în urmă cu trei ani. Încet, amintirile sale au pălit, iar soția sa, Doris, a privit neputincioasă cum, pe zi ce trece, omul iubit devenea tot mai mult o umbră. Un singur lucru părea să rămână neatins: dragostea. Iar în mai 2014, Doris avea să își dea seama că nu s-a înșelat.

Pe 10 mai 2014, Melvyn a dispărut de acasă. Îngrijorată, Doris a alertat poliția. Melvyn a fost găsit la câțiva kilometri distanță: nu știa unde locuiește – așa cum nu își amintea alte multe lucruri despre sine – știa însă exact unde se duce: trebuia neapărat să cumpere flori. Pentru că peste doar o zi era Ziua Mamei (cele mai multe țări sărbătoresc Ziua Mamei în a doua duminică a lunii mai). Iar încă de la nașterea primului lor copil, de Ziua Mamei, Melvyn îi cumpăra flori soției sale. Și nici prin cap nu îi trecea să o dezamăgească în acest an…

Da, dragostea își are memoria ei…

dragoste-memorie

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu