Cyfer

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

“Blues. Un standard blues. Dar noi îl cântăm în felul nostru. Adică mai funky… O să ascultați.”

Îl știți pe Cyfer? Dacă îl știți, probabil că deja îi îndrăgiți muzica. Dacă nu îl știți, ne bucurăm să fim aceia care vă fac cunoștiință. 🙂

Cyfer a debutat în Brașov, orașul natal, pe când avea 17 ani. Primul concert a fost un fiasco, iar anii ce au urmat, atât de grei încât astăzi consideră că a fost o minune faptul că nu a renunțat la muzică. La sfărșitul anului 2009, a lansat primul său album, Color.

“Color vorbeşte cel mai bine despre mine, cel de acum. Piesele mele vorbesc despre dragoste într-un fel sau altul, despre nevoia de comunicare, despre atomizarea individului în societate, despre nevoia de evadare din cotidian, despre revenirea la simplitate.”

Asimilabil „mişcării de rezistenţă” din underground, muzicianul Cyfer reprezintă o voce distinctă în peisajul muzical autohton, de la simplele note executate pe chitară, până la producţia finală a unui material audio. Creativ şi exuberant, Cyfer se remarcă prin originalitatea compoziţiilor sale, prin diversitatea lor stilistică şi prin calitatea reprezentaţiilor sale live.

Iar acum, că ași apucat să-l îndrăgiți, îl puteți urmări pe Cyfer pe Twitter, pe YouTube, pe Facebook și, evident, pe site-ul personal.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu