Creionul care isi doreste sa devina o planta

Se numește Vlăstar și este un creion care își dorește ca, atunci când va crește mare, să devină o plantă.

Vlăstar (“Sprout” în varianta oficială) este un creion din lemn care are în interiorul său trei semințe, amplasate la capătul creionului, într-un ambalaj special. Când, după prea multe folosiri (și ascuțiri) creionul devine prea scurt pentru a-l mai putea folosi, Vlăstar se plantează într-un ghiveci – la birou, acasă sau la școală – și se udă asemeni oricărei plante. Apa va dizolva ambalajul din interiorul său, lăsând semințele să încolțească.

După o săptămâna planta începe să crească. Și, pentru că este un creion absolut respectabil, Vlăstar vă oferă o gamă variată de plante din care să alegeți: flori de nu-mă-uita, rozmarin, salvie, roșii, mărar, ardei gras sau iute, mentă, cimbru și câte și mai câte.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu