Creionul care isi doreste sa devina o planta

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Se numește Vlăstar și este un creion care își dorește ca, atunci când va crește mare, să devină o plantă.

Vlăstar (“Sprout” în varianta oficială) este un creion din lemn care are în interiorul său trei semințe, amplasate la capătul creionului, într-un ambalaj special. Când, după prea multe folosiri (și ascuțiri) creionul devine prea scurt pentru a-l mai putea folosi, Vlăstar se plantează într-un ghiveci – la birou, acasă sau la școală – și se udă asemeni oricărei plante. Apa va dizolva ambalajul din interiorul său, lăsând semințele să încolțească.

După o săptămâna planta începe să crească. Și, pentru că este un creion absolut respectabil, Vlăstar vă oferă o gamă variată de plante din care să alegeți: flori de nu-mă-uita, rozmarin, salvie, roșii, mărar, ardei gras sau iute, mentă, cimbru și câte și mai câte.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu