Cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasă femeie din lume conform oamenilor de știință versus cea mai frumoasă femeie din lume conform publicului.

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea St Andrews, Scoția, britanica în vârstă de 18 ani Florence Colgate este cea mai frumoasă femeie din lume.

Și aceasta, spun ei, deoarece, Florence îndeplinește standardele științifice ale frumuseții: distanța dintre pupilele este doar cu puțin mai mică decât jumătate din distanța dintre urechile ei (raportul distanțelor este, în cazul ei de 44%), iar distanța dintre nivelul ochilor și nivelul buzelor este de aproape o treime din distanța de la baza părului la bărbie (în cazul ei, raportul distanțelor este de 32,8%).

Iar dacă aceasta este alegerea oamenilor de știință, iată și alegerea publicului: cântăreaţa americană Beyonce a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume pe anul 2012 de editorii revistei People.

Și, dacă tot vorbim despre cea mai frumoasă femeie din lume: Sarah Underwood a fost desemnată de publicația Esquire cea mai sexy femeie din 2012.

Așadar, pe cine alegeți? 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

11 comentarii

 1. Cristi

  asta inseamna sa folosesti colgate!

 2. parca pe a treia, dar nu aji jucat corect: pe ea ne-ati aratat-o integral, iar la prima numai fata (pe Beyonce o stiam oricum, nu cred ca e in top 100 000 femei frumoase).

 3. Catalina

  aiurea ! in primul rand e machiata, vopsita, pensata … si atunci nu poti sa fii cea mai frumoasa din lume. mai este pensata si prost , spranceana nu urmareste linia ochiului, e prea sutire si dezvaluie umfltura aceea de deasupra ochiului care mai ascunde si ochii si asa mici. o femei cu ochii mici nu poti spune ca este cea mai frumoasa. frumoasa era daca era nemachita si vopsita !

 4. Florence Colgate 🙂

 5. Bogdan

  Frorence Colgate imi place mai mult decat celelalte doua.

 6. kamelia

  beyonce……:)

 7. Kitsch

  oh, come on. cum sa ne pazim de obiectificarea femeii si sa instituim raporturi de egalitate intre sexe cand in universitati se “studiaza” care este cea mai frumoasa femeie…

  1. Xiri

   Bine punctat!

 8. Cel puțin pare naturală…Fără plastisticuri și silicoane peste tot! Deci cumva au dreptate cercetătorii!

 9. sergiu

  cei din uni nu au luat in consideratie ca mai exista si alte tari in afara de scotia…

 10. Patrick

  Blonda Florence Colgate, clar!
  Celelalte sunt reclame trecatoare.

Adaugă comentariu