Miracolul iubirii

O scurtă poveste despre iubirea maternă. Și despre puterea acesteia.

Micuțul Ward Miller s-a născut pe data de 16 iunie 2012. Mama sa avea să-l vadă însă, pentru prima dată, abia patru zile mai târziu. Și aceasta pentru Ward s-a născut mai devreme cu 3 luni și jumătate și cântărea ceva mai puțin de 500 de grame. Ceea ce veți vedea în următoarele șapte minute de film este povestea primului an din viața lui Ward. O poveste emoționantă despre puterea vieții și a iubirii.

Notă: primele 107 zile, Ward le-a petrecut printre medici și aparate medicale. Iar imaginile de până la minutul 4:47 ar putea să vă șocheze. Însă aceia care au răbdarea să le vadă vor fi cu atât mai impresionați de ceea ce va urma.

Un film realizat de Benjamin Scot Miller, tatăl lui Ward, pentru a celebra primul an de viață al fiului său.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

6 comentarii

  1. monicadiurc

    Cand Dumnezeu vrea,totul se poate !

  2. mary

    povestea si filmuletul circula pe net de ceva vreme; este intr-adevar miraculos ce s-a intamplat cu acest copilas, are zile la D-zeu, insa nu a cantarit mai putin de 500 g ci putin peste 700g.

  3. Racovita

    Ia uite de ce sunt ei cu 1000 de ani inaintea noastra. In filmare apar si cei doi caini ai familiei care stateau linistiti in timp ce mama ii facea baie bebelusului.
    Pai la noi roamanashii isi invata plozii sa se teama de caini. Cum de ei pot sa respecte si sa iubeasca animalele si noi le omoram cu cruzime?
    Si din acest motiv, noi nu avea niciodata o tara civilizata pana nu ne schimbam mentalitatea de om abia descaltat opinci, lipsit de compasiune si minte.

    1. ema

      Perfect de acord cu tine!!!!!!

  4. ALEXANDRA

    BRAVOOOOOOO!

  5. Daniel Lucian Ghiaura

    imi place

Adaugă comentariu