Prima piesa de teatru jucata pe Facebook

Vodafone anunta lansarea unui proiect in premiera in Romania: prima piesa de teatru jucata pe Facebook.

Iată anunțul oficial al Vodafone România:

“In calitate de sponsor si partener oficial al Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, Vodafone anunta lansarea unui proiect in premiera in Romania: prima piesa de teatru jucata pe Facebook!

Luni, 29 august, incepand cu ora 5 pm, actorii piesei prezenta in programul festivalului, „Te iubesc! Te iubesc?”(Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore) vor juca pe o altfel de scena: pe pagina de Facebook a Vodafone. Piesa de teatru de pe Facebook – o premiera in online-ul din Romania – va fi structurata in doua acte a cate 10 minute, cu o pauza de 5 minute intre acte.

„Ne bucuram sa gazduim pe pagina noastra de Facebook un proiect in premiera in Romania: prima piesa de teatru jucata pe Facebook, la care spectatorii sunt rugati sa isi deschida telefonul mobil! Actori reali vor „juca” pentru fanii Vodafone Buzz postand replicile din piesa de teatru si vor crea atmosfera specifica unei piese adevarate, iar spectatorii vor fi rugati sa isi ocupe locurile si sa fie atenti la jocul actorilor. Ca si la teatru, comentariile si „ like-urile” publicului vor fi deschise doar in pauza si dupa spectacol” a declarat Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

Mecanismul de inregistrare este simplu: toti cei care doresc sa isi rezerve un loc in sala sunt rugati sa dea Like paginii Vodafone Buzz (in cazul in care nu sunt inca prieteni cu pagina oficiala a Vodafone Romania), sa intre in aplicatia „Teatru Undercloud” si sa se inregistreze cu contul lor de Facebook. Aplicatia permite ca, in momentul inregistrarii, utilizatorul sa poata rezerva un loc si pentru un prieten din lista sa de pe Facebook.

In calitate de sponsor al Festivalului Undercloud, Vodafone va organiza zilnic un concurs pe pagina sa de Facebook prin care va oferi, prin tragere la sorti, invitatii duble la toate piesele de teatru incluse in program.”

(via Dan Dragomir)

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu