Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Vise la doza, trairi la kilogram

Chemarea

Salutări din Cotidian. Drumul cotise deja prin pădurea întunecată de câteva ori, într-un amețitor tur de forță. Munții își îmbrățișau...

Continuare...


Powered by

Vise la doza, trairi la kilogram

Sorin Tudorde @
8 July 2012

Despre visătorii cu ochelari de cal.

Îi recunoști cu ușurință: se aruncă într-un surogat de visare cu apetența unui dependendent de droguri. Ori de câte ori au o clipă liberă, ori de câte ori pot face asta. Nu, nu este un vis: însăși noțiunea visului a dispărut demult pentru ei, ca și când nu ar fi existat. Un surogat de visare în care își închipuie că au. Pentru că ei sunt convinși că “a avea”, că “a deține” e singura modalitate de a trăi.

Îi recunoști cu ușurință: sunt peste tot în jurul tău.

Fantome nătânge ale propriilor vieți…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.