Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Meet the Romanian Artists

Lumina Sfântă

Vânturi albe, vânturi noi se dezleagă, din crucea anotimpurilor, şi se rostogolesc peste obrazul zării. E primăvară iar şi aripi...

Continuare...


Powered by

Meet the Romanian Artists

WebCulturade @
14 August 2012

Loc de întâlnire pentru artiști la lucru.

Asociația Arta nu muşcă vă invită miercuri, 22 august 2012, începând cu ora 20:00, la evenimentul pilot, din seria “Meet the romanian artists”, ce se va desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Sos. Nordului, nr. 7-9).

Arta nu muşcă & L8 by Stephan Pelger mizează pe creativitate și inovativitate în selecționarea artiștilor. Meet the romanian artists este mai mult decât o declarație cultural-artistică, este un adevărat spectacol, semnătura talentului pur românesc.

Artiștii la lucru își vor prezenta creația, fie în formă incipientă ce va fi continuată live, fie în formă finală. Daniel Rădulescu este un tânăr artist grafician, de 22 ani, din Brașov, care propune desenul în nisip, într-un spațiu special amenjat și o lucrare grafică, nefinalizată,în detaliu și tuș. Smooth jazz-ul este actul pregătit de La pasion de una rosa & soprana, Aleka Potîngă. Actrița Andreea Enia va susține un recital de 2 poezii, iar momentele de dans vor fi din zona tango-ului.

Despre Arta nu Mușcă

Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.

Despre autor

Comentează

Parteneri