Videoclipul prin care te poti plimba

Red Hot Chili Peppers duce videoclipurile interactive la un alt nivel

Cea mai recentă variantă a videoclipul piesei Look Around permite utilizatorilor să pășească prin videoclip. Mai exact, folosind săgețile de pe tastatură, se poata naviga în stânga și în dreapta prin camerele în care se află câte un membru al trupei și se poate face zoom pe obiectele din cameră pentru a descoperi indicii ascunse. Ce sunt aceste aceste indicii ascunse? “Lucruri” pe care se poate “face click”, accesându-se astfel linkuri către diferite fotografii și filmulețe. Dar mai bine vedeți singuri despre ce este vorba.

Ei, ce ziceți? 🙂 Varianta “ne-interactivă” a videoclipului a fost lansată pe 26 ianuarie. Și, pentru că este vorba de Red Hot Chili Peppers – trupă care chiar îmi place – iată și această variantă.

(via Mashable)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu