Vicepreşedinta – un nou sezon, numai la HBO

Cel de-al doilea sezon al serialului Vicepreşedinta (Veep) va debuta pe 6 iulie, de la ora 20:00, la HBO. Serialul este disponibil şi pe HBO GO.

Producţia originală HBO urmăreşte povestea unei femei care devine vicepreşedinta Statelor Unite ale Americii. Julia Louis-Dreyfus (laureată cu Emmy® pentru Seinfeld, The New Adventures of Old Christine si Vicepreședinta) este Selina Meyer, protagonista serialului.

Serialul de comedie creat de Armando Iannucci (nominalizat la Oscar® pentru scenariul filmului In the Loop) analizează cu mult umor și sarcasm lumea politica de la Washington. Filmul urmărește aventurile de zi cu zi ale vicepreședintei Selina Meyer care se straduiește să facă față programului încărcat și situațiilor de criză, în timp ce apără interesele președintelui și încearcă să-și îmbunătățească relația disfuncțională cu acesta.

Sezonul al doilea o găsește pe Selina obținând un punctaj peste medie în sondajele de popularitate, fapt ce-i sporește influența și îi îmbunătățește relația cu președintele și cu noul strateg al acestuia, Kent Davison (Gary Cole). Dar, ca și în sezonul trecut, chiar și cele mai banale decizii ale Selinei și ale echipei sale au consecințe neașteptate pe termen lung.

Din distribuția serialului Veep fac parte Tony Hale (Arrested Development) în rolul lui Gary, mâna dreaptă a Selinei; Anna Chlumsky (In the Loop, My Girl) în rolul lui Amy, șefa de cabinet; Matt Walsh (Hung) în rolul lui Mike, purtătorul de cuvânt; Reid Scott (My Boys) în rolul lui Dan, un intern ambițios; Timothy C. Simons (Days Together) în rolul lui Jonah, un amețit care ține relația cu Casa Albă; și Sufe Bradshaw (Prison Break) în rolul lui Sue, asistenta unsă cu toate alifiile. În acest sezon vor mai apărea și Gary Cole (Entourage) în rolul lui strategului Kent Davison, Kevin Dunn (Luck) în rolul lui Ben, angajat al Casei Albe și Jessica St. Clair (Bridesmaids) în rolul Danei, noua iubită a lui Gary.

HBO va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, un episod din cele zece ale celui de-al doilea sezon din Vicepreşedinta.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu